Theorie examen auto aanvragen?

Theorie examen auto aanvragenTheorie examen auto aanvragen? Denk je dat je er klaar voor bent en wil je graag het theorie examen aanvragen? Een theorie examen kan simpel en snel zelf aanvragen of via je rijschool. Let op bij een rijschool komt er meestal geld bij want hun willen natuurlijk ook verdienen. Voordat je je theorie examen gaat aanvragen is het belangrijk dat je zeker weet dat je er klaar voor bent. Om dit zeker te weten kan je het beste online theorie examen oefenen. Gewoon lekker thuis achter je eigen PC.

De theorie examen oefenen die wij laten zien op deze website zijn gebaseerd op het echte examen van het CBR. Hierdoor weet je zeker of je er klaar voor bent en weet je gelijk hoe het werkt. Je zal zelfs minder zenuwachtig zijn.

Klik hier om het theorie examen goed te oefenen.

Theorie examen auto aanvragen

Je hebt goed geoefend en weet je zeker dat je in één keer kan slagen. Dan is het nu tijd om het theorie examen aan te vragen bij het CBR. Op de website van het CBR kan je zelf het examen aanvragen. Dit kost € 33,- en je hebt hiervoor je Digid code nodig. Je kan het ook via je rijschool doen. Dit is meestal iets duurder maar meestal heb je dan wel vervoer daar naartoe. Dat heb je natuurlijk niet als je het zelf aanvraagt. (en je hebt ook nog geen rijbewijs.)

Theorie examen verzetten

Is je theorie examen eenmaal ingepland maar kan je op deze datum niet dan kan je bij het CBR één keer verzetten. Dit kan alleen als je langer dan 7 dagen voor geplande examen. Je kan dan op een later tijdstip of soms eerder mocht er plek zijn.  Hiervoor moet je ook weer op de website van het CBR inloggen en met je je Digid code dit aanvragen. Via de rijschool kan ook.

Wil je in één keer slagen voor je theorie examen?

Met alleen het theorie boek lezen ga je niet in één keer slagen. (sommige wel natuurlijk, maar de kans is klein.) Wil je wel meer zekerheid dat je in één keer slaagt voor je theorie, dan is het verstandig om een aantal theorie examens te oefenen.

Klik hier als je direct wilt starten met oefenen. 

Bedankt voor het lezen en veel succes. Wil je graag reageren op deze pagina dan kan dit hieronder.