Auto theorie examen oefenen GRATIS

Auto theorie examen oefenen GRATISAuto theorie examen oefenen GRATIS? Wie heeft er tegenwoordig niet zijn auto rijbewijs. Iedereen die 16 jaar is kan niet wachten om te beginnen met het halen van je autorijbewijs. Om je auto rijbewijs te halen dien je eerst te slagen voor je auto theorie.

Op deze pagina kan je je auto theorie examen oefenen.

 

Start hier met het oefenen van het theorie examen voor de auto. 

Auto theorie examen oefenen GRATIS?

Vanaf 17 jaar is het mogelijk om je rijbewijs te halen voor de auto. Als je 16,5 jaar bent mag je zelfs al beginnen met rijlessen en al van 16 jaar mag je zelfs al je theorie voor de auto halen. Als je 17 jaar bent mag je rijexamen doen en ben je hiervoor geslaagd dan kan je je rijbewijs opvragen bij je gemeente. Tot je 18de rij je dan altijd met een begeleider/Coach.

Maar voordat je praktijk examen gaat doen moet je eerst je theorie gaan halen. Klik hieronder op de afbeelding om een vergelijkbaar examen van het CBR te oefenen. Daarna kan je er voor kiezen om meerdere proef examens te oefenen tot je denkt dat je er klaar voor bent.

auto theorie examen oefenen gratis
>> Klik hier om direct te oefenen

Hoe gaat het theorie examen bij het CBR.

Als je eenmaal klaar bent met leren en oefenen en je denkt dat je wel kans maakt, dan is het tijd om een afspraak te maken bij het CBR voor het echte examen. Je kan het examen aanvragen bij het CBR.nl of via je rijschool, let wel op dat je rijschool hoogstwaarschijnlijk meer vraagt dan de € 33,- euro van het CBR. Om het zelf aan te vragen heb je wel een DigiD nodig, hier moet je mee inloggen.

Je krijgt bij de officiële examen ook direct te zien of je geslaagd bent of niet. als je niet geslaagd bent is het belangrijk te kijken wat je fout hebt gedaan, je krijgt hierover ook een mailtje.