Motor theorie examen oefenen GRATIS!

Motor theorie examen oefenen GRATISMotor theorie examen oefenen GRATIS! Lekker toeren met het mooie weer dat is wat vele mensen willen met een motorrijbewijs. Als motor bestuurder ben je natuurlijk wel extra kwetsbaar, je bent minder goed te zien door andere weggebruikers in vergelijking met een auto daarnaast heb je natuurlijk maar 2 wielen waardoor je ook eerder kan vallen. Maar ik kan uit ervaring spreken dat het een heerlijk gevoel van vrijheid is.

Start hier met het oefenen van je theorie voor de motor. 

Om goed voor je eigen veiligheid te zorgen zijn er natuurlijk nog verschillende regels en is het erg belangrijk dat je motor theorie zo goed mogelijk kent. Naast je theorie examen moet je nog meer 2 praktijk examens afleggen. Het praktijkexamen Voertuigbeheersing (AVB)  en het praktijkexamen Verkeersdeelneming (AVD). Dus in totaal moet je 3 examens doen. Laten we eerst maar eens beginnen met het theorie examen voor de motor.

Motor theorie examen oefenen GRATIS!

Je mag al praktijk lessen volgen mits je je autorijbewijs hebt of je theorie al hebt behaald voor de motor.  Heb je je motor theorie behaald dan pas mag je op voor het examen voertuig beheersing en als je deze weer hebt gehaald mag je op voor het examen verkeersdeelneming.

Nu dus eerst tijd om je theorie goed te oefenen. Klik hieronder op de afbeelding om direct te oefenen. Je slagingskans wordt steeds hoger.

motor theorie examen oefenen gratis
>> Klik hier om direct te oefenen

 

Hoe gaat het theorie examen bij het CBR.

Als je eenmaal klaar bent met leren en oefenen en je denkt dat je wel kans maakt, dan is het tijd om een afspraak te maken bij het CBR voor het echte examen. Je kan het examen aanvragen bij het CBR.nl of via je rijschool, let wel op dat je rijschool hoogstwaarschijnlijk meer vraagt dan de € 33,- euro van het CBR. Om het zelf aan te vragen heb je wel een DigiD nodig, hier moet je mee inloggen.

Je krijgt bij de officiële examen ook direct te zien of je geslaagd bent of niet. als je niet geslaagd bent is het belangrijk te kijken wat je fout hebt gedaan, je krijgt hierover ook een mailtje.